Despre noi

BEIA CONSULT INTERNATIONAL este unul dintre principalii furnizori de echipamente de telecomunicatii din Romania, avand o experienta de 25 de ani in mai bine de 10.000 de proiecte pentru centrale telefonice, retele de centrale telefonice, retele de comunicatii voce-date si solutii de comunicatii avansate.

Personal calificat

Incepând cu anul 1991, specialistii nostri au fost scolarizati periodic de catre diviziile ALCATEL BUSINESS SYSTEM si SIEMENS pentru a realiza lucrari de consultanta, proiectare, instalare, asistenta tehnica si service pentru echipamente de comunicatii la standarde europene de calitate.

Produse la standarde europene

Produsele pe care le oferim sunt adaptate perfect necesitatilor de comunicatie din mediul business, independent de ordinul de marime, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte. Toate echipamentele (centrale telefonice, telefoane) sunt fabricate in Comunitatea Europeana, avand avize ISO 9001 si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a putea raspunde cu maxima promptitudine solicitarilor clientilor nostri.


Vreau sa primesc noile oferte!